NORDEN Når foreningen Norden i Karup onsdag den 17.januar kl. 18 afholder Nordisk delikatesseaften, er det 24. gang, at foreningen præsenterer nordiske retter.

I år er deltagerne heldige, udtaler formanden, Jann Rasmussen.

- Det er lykkedes for nogle lokale jægere fra Frederiks at få ram på en svensk elg, som siden er blevet parteret på et vestjysk slagteri, og siden har Den rullende kok så arbejdet videre med dyret og kan præsentere svensk specialitet i Grønhøj kulturhus, siger Jann Rasmussen.

Han er godt klar over, at foreningen i pris slet ikke kan konkurrere med de lokale foreningers madaftener.

- Og det er heller ikke meningen, men da vi startede disse aftener, var det netop for at give folk en smagsprøve på nordisk mad. Vi har således haft færøske desserter, fiskeforretter fra Nordatlanten og grønlandsk moskusokse på menuen. Prisen, der er uændret gennem de sidste år er 300 kroner og den aften serverer kokken tapas, elg og som dessert blåbærtrifli, og den kan vi kun holde, takket være vore store flok af sponsorer, der har skænket gaver til lotteriet.

Salget af billetter er startet tirsdag den 2. januar de sædvanlige steder. Alle er velkomne, men reserver lige pladser, så grupper kan sidde sammen og hygge sig. Det sker gennem Skoen eller Nanny Würtz.

Nordisk Delikatesseaften
Nordisk Delikatesseaften