KarTOFFELAVL Kartoffelmelfabrik byder lørdag den 28. oktober på åbent hus på »ny fabrik«.

Ny fabrik er måske så meget sagt. For fabrikken er fra 2019.

Men i løbet af de seneste 10 år er Karup Kartoffelmelfabrik vokset til dobbelt størrelse, og der arbejdes forsat ud fra en vækstbaseret strategi.

- Sidst vi havde åbent hus var i 2013, så vi syntes, at det tid til at invitere folk i byen og andre interesserede, også kartoffelavlerne og deres familie og venner, til at se vores stivelsesfabrik, fortæller direktør for kartoffelmelfabrikken, Martin Damgaard Ravnsbæk.

Han mener, det er vigtigt at have et godt forhold til byen og vise, hvad kartoffelmelfabrikken laver.

Karup Kartoffelmelfabrik forvandler hvert år kartofler til hvidt kartoffelmel. Hele årets produktion fremstilles i perioden fra august til december. Det færdige produkt opbevares i fire store siloer, så der løbende kan udleveres kartoffelmel til kunderne igennem hele året.

Fabrikken har på det seneste udvidet med en ny silo og en udvidelse af lageret.

Udover rundvisningen bliver der også serveret en let anretning. Der er mødested ved vejehuset på Åhavevej.